JASNO

Jasno is het meest bekend om hun mooie en uitgebreidde colectie shutters.

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder mooi en praktisch alternatief voor gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Landelijk, minimalistisch of scandinavisch, …shutters passen in iedere interieurstijl. Je kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud. Shutters worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen. Van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui. 

Naast hun collectie shutters heeft Jasno ook Houten jaloezieen, Folds; vouwgordijnen van een bijzonder materiaal met houten latten en Swings. Lamellen die anders kunnen draaien dan de andere collecties lamellen.

 

Colors@Home van Oort in Eerbeek is een JASNO select dealer en heeft een ongeëvenaard grote collectie shutters in huis. Voor iedere smaak en iedere ruimte.


Bekende shutter merken:

De gratis JASNO App voor iPhone, iPad2,  iPod Touch en Android visualiseert hoe shutters en houten jaloezieën bij jou thuis voor de ramen staan. Na een paar simpele stappen zie je bijvoorbeeld hoe het erkerraam voorzien is van shutters, of het keukenraam van blinds.

     

 

Gerelateerd nieuws