JASNO shutters

Jasno heeft verschillende collecties shutters die zich elk onderscheiden in materiaal en mogelijkheden. Alle Jasno shutters zijn verkrijgbaar in lamelmaat 47 mm, 63 mm, 89 mm. Lamelmaat 114 mm alleen in Primewood en Aqualine shutters. Standaard bediend met bedieningslat, maar bij alle shutters ook mogelijk in de silent view. Speciale vormen zijn mogelijk bij Primewood shutters en Aqualine shutters. Alle shutters worden vervaardigd met verzonken scharnieren.

 

Primewood shutters

Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische en duurzame white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Het hout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft. Onze Primewood shutters zijn FSC-gecertificeerd. Voor deze stijlvolle shutters heeft u de keus uit vele verschillende 18 lak- en 18 beitskleuren uit de Jasno collectie.

 

Ecowood shutters

Ecowood shutters zijn samengesteld uit composiet hout; gemaakt van houtvezels, afgewerkt met een polypropyleen coating ter voorkoming van vocht absorptie. Daarom wordt schaven en/of zagen aan een Ecowood shutter ook afgeraden. Omdat het houtsoort zwaarder is, worden de maximalen afmetingen van de panelen smaller. Ecowood shutters zijn leverbaar in 5 kleuren.

 

Ecowood Plus shutter

Ecowood Plus shutter heeft een aantal pluspunten tov Ecowood shutters. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal, kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 lakkleuren

 

Aqualine shutters

Aqualine shutters zijn unieke waterproof shutters gemaakt van ABS. Aqualine shutters zijn daarom een perfecte oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keuken. Leverbaar in 6 kleuren