Plisse / Duette

Op maat gemaakt, functioneel en duurzaam

In onze veelzijdige collectie plissé- en dupligordijnen vind je altijd wel een stof die bij jou past. Je kunt kiezen uit talloze kleuren en structuren in lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteit. Plissé- en dupligordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes: van een fijne subtiele plooi tot een stoere brede plooi.

 

Plissé- of dupligordijn?

Plisségordijnen hebben een enkele laag stof. Dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daardoor als voordeel dat er geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn. Met een verduisterende stof is het dupligordijn ideaal voor in de slaapkamer.

 

Vrij pakket

Plissé- en dupligordijnen kunnen met het model 'vrij pakket' zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend. Dit gaat inkijk tegen, terwijl het daglicht mooi naar binnen valt.

Energiebesparing

Wist je dat je met dupligordijnen bespaart op je energiekosten? Als je deze dicht laat, houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. En in de zomer? Precies andersom.

 

Twee-in-één-model

Je kunt een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één-model combineren. Geniet bijvoorbeeld overdag van sfeervolle lichtinval en 's avonds van optimale verduistering. Perfect voor je slaapkamer.

 

Bijzondere raamvormen

Plissé- en dupligordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres: je vindt bij bece® altijd het perfecte plissé- of dupligordijn. Je leest meer over raamdecoratie voor bijzondere raamvormen op bece.nl.

 

Dakramen

Voor dakramen zijn verschillende modellen plissé- en dupligordijnen beschikbaar. Ook voor bekende merken zoals Velux®.

 

Bekende merken zijn:

Colors Excelent
Luxaflex